Succesverhalen

Zij gingen je al voor...

  • Ernst van der Leij. Binnen Brink worden gezamenlijk regelmatig sportieve activiteiten ondernomen. De hardloop- en voedingsclinics georganiseerd door Wayve zijn een groot succes. Grappig om te zien dat collega’s zich nu bewust zijn dat voeding het plezier bij het rennen beïnvloedt.
  • Sabine. Ongeveer een jaar geleden had ik diverse voedingsvragen. Normaal ga ik niet snel naar een voedingsdeskundige maar Ellen gaf mij het vertrouwen. In deze periode van 8 weken heb ik veel bijgeleerd over voeding. De opgestelde voedingsplannen sluiten/sloten goed aan. Wekelijks maak ik de appelhavermoutcake en havermout met cranberries. Dit zijn echt mijn favorietjes!! Ook de Instagram van Ellen houd ik nauwlettend in de gaten voor nieuwe leuke en lekkere gerechten! Een echte aanrader!! Ik kom zeker terug voor een vervolg.
  • Jasmine. Bedankt voor jouw motiverende begeleiding tijdens een voor mij wat lastiger periode. Je hebt me opnieuw geïnspireerd met nieuwe gerechten en ingrediënten! Je luistert goed naar mijn behoeften en vult aan waar nodig op het gebied van voeding. Hierdoor o.a. meer energie uit een dag. Dank en veel succes met alles.
  • Daniëlle Willemse en Michel den Haan. Het was een prachtige voedingsreis, die we samen hebben gemaakt. Bij de boodschappen en de voorbereiding van het eten, nemen wij jouw suggesties en tips vaak over. Wij zijn heel blij dat we meegedaan hebben aan jouw programma en willen je hiervoor bedanken. Je krijgt van ons sowieso vijf sterren voor jouw advies. We hadden geen specifieke doel toen we samen in zee gingen. We hebben algemene interesse in hoe we ons voedingspatroon kunnen verbeteren. Ook met het idee dat voeding invloed heeft op hoe je je voelt en omdat wij ook graag een bijdrage willen leveren aan het bewust omgaan met voeding en dus de planeet. Op beide vlakken heb je ons inzicht gegeven. Je hebt ons wereldbeeld van voeding verbreed. Je hebt allerlei suggesties aangedragen om ons voedingspatroon te verbeteren. De voedingsplannen vormen een prachtige basis voor het nieuwe voedingspatroon.
  • Gerben Draai. De eenmalige ‘BOOST je eetpatroon’ heeft mij enorm geholpen. Het persoonlijke voedingsplan is inzichtelijk en helder opgesteld. Ik heb uiteindelijk een traject van 8 weken samen met Ellen doorlopen. Plezierig en zeer nuttig.

Wil jij ook samen werken aan jouw doel? Neem dan contact met mij op of maak direct een afspraak!

Contact