Succesverhalen – Zij gingen je al voor..

 • Tessa Nijstad. Wayve is de perfecte partij als je op gebied van voeding en/of hardlooptraining begeleiding zoekt! Na een virus en een conditie dieptepunt ben ik op advies van Ellen toch het trainen weer gaan oppakken en dat was de beste tip die ze me heeft kunnen geven! Na weken kwakkelen begin ik weer vertrouwen te krijgen in mijn lijf en de opbouw van mijn conditie. Ellen is zorgzaam, betrokken en stelt begeleiding bij voeding en training af op ieders behoeften. Ze luistert goed naar je dagelijkse wensen en routine en stelt daarmee haalbare doelen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en het is heel fijn om te ontdekken hoe snel je door de begeleiding verandering merkt en vooruitgang in gezondheid, kracht en conditie. Twijfel niet en neem contact op met Wayve als je iets wil veranderen. Live changing!
 • Patrick van Os. Nadat onze zoon geboren was. Merkte mijn vriendin en ik dat wij door de gebroken nachten minder energie hadden om lekker te kunnen sporten. Gelukkig kon Ellen hier verandering in brengen. De energie bedoel ik dan. Niet de gebroken nachten 😉
  Ellen heeft ons op een prettige manier geïnformeerd over niet alleen wat te eten, maar ook hoe te eten. Daarnaast kregen wij ook uitleg hoe wij labels van producten moesten interpreteren en dat er veel producten zijn die doen alsof ze gezond zijn.
  Dit alles op een prettige stap voor stap en persoonlijk manier met op ons afgestemde recepten. Eerst werd het ontbijt aangepakt, daarna de lunch en als laatste het diner. Met Op deze manier was het geen grote verandering, maar was het goed te implementeren in onze dag.
  Ben je opzoek naar goed advies qua voeding, dan kan ik Ellen/Wayve van harte aanbevelen.
 • Nancy van der Vlist. Ellen is een zeer kundige dame die je mega praktische tips geeft op het gebied van voeding. Geen ingewikkelde poespas, maar gewoon producten die je in de supermarkt kunt halen. Ook houdt Ellen rekening met wat past binnen je wekelijkse planning zodat zaken haalbaar zijn. Ik kan iedereen Ellen van harte aanbevelen!
 • Ernst van der Leij. Binnen Brink worden gezamenlijk regelmatig sportieve activiteiten ondernomen. De hardloop- en voedingsclinics georganiseerd door Wayve zijn een groot succes. Grappig om te zien dat collega’s zich nu bewust zijn dat voeding het plezier bij het rennen beïnvloedt.
 • Sabine. Ongeveer een jaar geleden had ik diverse voedingsvragen. Normaal ga ik niet snel naar een voedingsdeskundige maar Ellen gaf mij het vertrouwen. In deze periode van 8 weken heb ik veel bijgeleerd over voeding. De opgestelde voedingsplannen sluiten/sloten goed aan. Wekelijks maak ik de appelhavermoutcake en havermout met cranberries. Dit zijn echt mijn favorietjes!! Ook de Instagram van Ellen houd ik nauwlettend in de gaten voor nieuwe leuke en lekkere gerechten! Een echte aanrader!! Ik kom zeker terug voor een vervolg.
 • Jasmine. Bedankt voor jouw motiverende begeleiding tijdens een voor mij wat lastiger periode. Je hebt me opnieuw geïnspireerd met nieuwe gerechten en ingrediënten! Je luistert goed naar mijn behoeften en vult aan waar nodig op het gebied van voeding. Hierdoor o.a. meer energie uit een dag. Dank en veel succes met alles.
 • Daniëlle Willemse en Michel den Haan. Het was een prachtige voedingsreis, die we samen hebben gemaakt. Bij de boodschappen en de voorbereiding van het eten, nemen wij jouw suggesties en tips vaak over. Wij zijn heel blij dat we meegedaan hebben aan jouw programma en willen je hiervoor bedanken. Je krijgt van ons sowieso vijf sterren voor jouw advies. We hadden geen specifieke doel toen we samen in zee gingen. We hebben algemene interesse in hoe we ons voedingspatroon kunnen verbeteren. Ook met het idee dat voeding invloed heeft op hoe je je voelt en omdat wij ook graag een bijdrage willen leveren aan het bewust omgaan met voeding en dus de planeet. Op beide vlakken heb je ons inzicht gegeven. Je hebt ons wereldbeeld van voeding verbreed. Je hebt allerlei suggesties aangedragen om ons voedingspatroon te verbeteren. De voedingsplannen vormen een prachtige basis voor het nieuwe voedingspatroon.
 • Gerben Draai. De eenmalige ‘BOOST je eetpatroon’ heeft mij enorm geholpen. Het persoonlijke voedingsplan is inzichtelijk en helder opgesteld. Ik heb uiteindelijk een traject van 8 weken samen met Ellen doorlopen. Plezierig en zeer nuttig.

 

Wil jij ook samen werken aan jouw doel? Neem dan contact met mij op of maak direct een afspraak!

Contact