Wayve Run Business – Hardloopbegeleiding voor bedrijven – Den Bosch

Voor een fit en energiek gevoel van jouw team!

Wil jij jouw team in twaalf weken klaarstomen voor een hardloopevenement? Ga dan voor de hardloopbegeleiding voor bedrijven!

Samen trainen = elkaar motiveren! Wekelijks samen trainen is bovendien een goede teambuildingsactiviteit. Met als doel dat jullie als team met een glimlach aan de start staan én met een glimlach de finish bereiken!

Wayve Run Business – hardloopbegeleiding voor bedrijven – Den Bosch e.o.

Zowel in de regio Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Zaltbommel als in Utrecht bied ik Wayve Run Business aan bestaande uit:

  • Het begeleiden van jouw team in twaalf weken naar een hardloopevenement, zoals bijvoorbeeld de Vestingloop in Den Bosch, de Tilburg Ten Miles of de Marathon van Eindhoven.
  • Een kick-off bijeenkomst van 2,5 uur. De kick-off begint met een workshop over de rol van voeding bij hardlopen. Aansluitend vindt de eerste gezamenlijke hardlooptraining plaats.
  • Het verzorgen van twaalf hardlooptrainingen van 75 minuten op een dag en tijdstip naar keuze.
  • Het opstellen van maandelijkse hardloopschema’s, afgestemd op de verschillende afstanden van het hardloopevenement. Denk aan een schema voor 5, 10 of 16 km. Dit maakt ook dat Wayve Run Business voor iedere medewerker interessant is! Of het nu gaat om een beginnende of (meer) gevorderde hardloper. Tijdens de hardlooptraining besteed ik uiteraard aandacht aan de verschillende niveaus.

Workshop over de rol van voeding bij hardlopen

Je lichaam voorzien van energie uit voeding is belangrijk bij alle soorten hardlooptrainingen en afstanden. Soms kunnen kleine, simpele aanpassingen, al veel doen voor je lichaam. Tijdens de kick-off licht ik toe wat er gebeurt met je lichaam als je sport, wat koolhydraatstapeling betekent en wat de rol is van vocht tijdens het hardlopen. Ook sta ik stil bij het optimaal herstellen van je lichaam na een training. De workshop is zo ingericht dat jouw team de basistips die ik meegeef direct in de praktijk kan toepassen.

Zowel tijdens de hardlooptraining voor bedrijven als tijdens de workshop over de rol van voeding bij hardlopen is er voldoende ruimte voor interactie en voor het stellen van vragen.

Individuele hardloopschema’s en voedingsbegeleiding

Het is mogelijk om bovenstaand pakket uit te breiden met persoonlijke hardloopschema’s voor medewerkers. Natuurlijk is het ook mogelijk om medewerkers op een persoonlijke, individuele manier te begeleiden op het gebied van voeding.

Ook is het mogelijk om extra workshops over de rol van voeding bij hardlopen toe te voegen.

Prijs

De prijs voor Wayve Run Business is € 2.450,- (geen BTW, exclusief reiskosten van € 0,30 per kilometer). Dit is voor een periode van twaalf weken voor een team van maximaal acht deelnemers.

Wayve hardloopbegeleiding en sportvoedingsadvies

Wil je meer informatie ontvangen, heb je vragen of ben je benieuwd of de hardloopbegeleiding voor bedrijven interessant is voor jouw team? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met je mee!

Gezonde groet, Ellen
Voedingsdeskundige Zaltbommel