Mijn werkwijze

Kennismaken?

Ik vertel je graag vrijblijvend meer! Bel mij op 06 – 15 12 51 60 of e-mail mij. Of maak direct een afspraak voor Wayve Food of Wayve Food & Run!

Ik licht hieronder de verschillende onderdelen toe.

  • Seizoens-voedingsplan met tips en recepten

Ben je benieuwd welke groenten en fruit nu in het seizoen zijn? Welke vitaminen en mineralen deze groenten en fruit bevatten én hoe je deze gemakkelijk kunt toepassen in de keuken? Ik geef je iedere maand een nieuw seizoens-voedingsplan met uitleg, tips en recepten, zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt gaan!

  • Persoonlijk hardloopschema, afgestemd op jouw doel

Ben je een beginnende, recreatieve of professionele hardloper en ben je op zoek naar professionele begeleiding? Heb je een bepaald doel voor ogen en wil je het deze keer echt serieus aanpakken én vooruitgang boeken? Ik stel een maandelijks hardloopschema voor je op, gebaseerd op jouw doel en jouw beschikbare tijd.

  • Persoonlijke eenmalige voedingsscan

Ben je benieuwd op welke vlakken jij jouw eetpatroon een boost kunt geven? Ben je benieuwd hoe je gemakkelijk kunt zorgen voor extra vitaminen, mineralen en bijvoorbeeld vezels? Of ben je benieuwd hoe jij voor een hardlooptraining of wedstrijd kunt zorgen voor extra koolhydraten en vitaminen? Ik verzorg een eenmalige voedingsscan, zodat jij direct weet waar je staat!

  • Persoonlijk voedingsplan, gebaseerd op jouw speerpunten

Op basis van jouw persoonlijke speerpunten stel ik een voedingsplan op, bestaande uit een voedingsadvies met daarin een plan van aanpak voor de komende maand, inclusief uitleg, tips en menusuggesties. Het voedingsplan passen we gedurende de maanden aan door voedingsstoffen te vervangen, toe te voegen of weg te laten. Ben je een hardloper? Dan besteden we uiteraard extra aandacht aan voeding in combinatie met sport. Als sporter haal je namelijk je energie uit voeding. Het persoonlijke voedingsplan geeft je voldoende praktische en gemakkelijke tips om zelf je weg te vinden in jouw speerpunten. Belangrijk is: gemakkelijk, gezond én lekker!

  • Het bijwonen van themaworkshops

Spreekt een workshop je aan en heb je zin om deel te nemen? Meld je aan en ben erbij! Via de website en social media maak ik de workshops bekend.

Denk aan bijvoorbeeld ‘Het lezen van een etiket’, ‘Voedzame keukenkruiden’, ‘Natuurlijke detox’, ‘Survival in de supermarkt’, ‘Koolhydraten en hardlopen’, ‘Hydratatie’, ‘Voeding, sport en het immuunsysteem’ en aan ‘Spierherstel.’