Hardlooptraining voor bedrijven

Voor een fit en energiek gevoel voor jou en je collega’s!

Wil jij samen met collega’s hardlopen en samen trainen in de aanloop naar een hardloopevent? Samen trainen = elkaar motiveren! Een gezamenlijke hardlooptraining voor bedrijven is bovendien een goede teambuildingsactiviteit. Na de gezamenlijke hardlooptraining volgt een workshop over de rol van voeding bij hardlopen.

Zowel in de regio Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Zaltbommel, Amsterdam en Utrecht bied ik een pakket aan bestaande uit een groepstraining met een gezamenlijke hardlooptraining voor bedrijven en een workshop over de rol van voeding bij hardlopen. Een ideale combinatie in de aanloop naar een hardloopevent, zoals bijvoorbeeld de Vestingloop in Den Bosch, de Tilburg Ten Miles, de Dam tot Damloop in Amsterdam, de Marathon van Eindhoven, Amsterdam of Utrecht.

Gezamenlijke hardlooptraining voor bedrijven

De hardlooptraining is zowel voor de beginner als voor de (meer) gevorderde hardloper interessant. Tijdens de hardlooptraining besteed ik aandacht aan het belang van een warming up en een cooling down, kijk ik naar de verschillende loophoudingen van alle deelnemers en gaan we ervaren wat diverse tempowisselingen in een training van invloed hebben op het hardlopen. Samen hardlopen = elkaar motiveren.

Workshop over de rol van voeding bij hardlopen

Je lichaam voorzien van energie uit voeding is belangrijk bij alle soorten hardlooptrainingen en afstanden. Soms kunnen kleine, simpele aanpassingen, al veel doen voor je lichaam. Ik licht toe wat er gebeurt met je lichaam als je sport, wat koolhydraatstapeling betekent en wat de rol is van vocht tijdens het hardlopen. Ook sta ik stil bij het optimaal herstellen van je lichaam na een training. De workshop is zo ingericht dat jij en jouw collega’s de basistips die ik meegeef direct in de praktijk kunnen toepassen.

Zowel tijdens de hardlooptraining voor bedrijven als tijdens de workshop over de rol van voeding bij hardlopen is er voldoende ruimte voor interactie en voor het stellen van vragen.

Individuele hardloopschema’s

Het is mogelijk om bovenstaande hardlooptraining en workshop uit te breiden met individuele hardloopschema’s voor collega’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om medewerkers op een persoonlijke, individuele manier te begeleiden in de aanloop naar een hardloopevent.
Ook is het mogelijk om de hardlooptraining voor bedrijven uit te breiden met extra hardlooptrainingen en extra workshops over de rol van voeding bij hardlopen.

Duur en prijs

De hardlooptraining voor bedrijven en de workshop over de rol van voeding bij hardlopen duurt in totaal ongeveer 2,5 uur. De prijs is € 495,- (geen BTW).

Wayve sportvoedingsadvies

Wil je meer informatie ontvangen, heb je vragen of ben je benieuwd of de hardlooptraining voor bedrijven en de workshop over de rol van voeding bij hardlopen wel interessant is voor jou en je collega’s? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met je mee!

Gezonde groet, Ellen
Voedingsdeskundige en hardloopbegeleidster Zaltbommel