Kriebelt het bij jou ook?

Valt jouw oog ook op de diverse save the dates van hardloopevenementen in het voorjaar van 2023? Nou mij wel! En of het dan gaat kriebelen om mee te doen? Jazeker! Het is heerlijk om te trainen voor een wedstrijd! Of dit nu 5 of 10 km is, of een halve of hele marathon. De aanloop en de voorbereiding zijn misschien nog wel leuker dan de wedstrijd zelf.

Dat zie ik niet alleen bij mezelf, maar ook bij de hardlopers die ik momenteel begeleid in de voorbereiding voor de marathon in Eindhoven op 9 oktober aanstaande.

Loop jij nu gemiddeld twee keer per week, ongeveer 5 of 10 km, en krijg jij ook de kriebels? Meld je dan aan voor Run-to-the-fullest! Ik begeleid je graag op het gebied van hardlopen, voeding én core en stabiliteit. Alle drie de aspecten zijn even belangrijk en verdienen in de voorbereiding net zoveel aandacht. Binnenkort daarover meer!

Voor nu: heb je interesse? Stuur mij een PM op 06 – 15 12 51 60.