Met Ellen naar Toscane

Puur en gezond eten! En dat alles op een prachtige locatie in Italië!

https://www.triptoscana.com/met-ellen-naar-toscane.html

Voeding is de basis voor een energieke dag. Ik geef tijdens deze reis uitleg over welke functies voeding heeft voor ons lichaam. Ons lichaam is één grote puzzel, waarbij het belangrijk is dat alle puzzelstukjes aanwezig zijn. Hoe doe je dat? Eet gevarieerd, gebaseerd op de seizoenen én waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ervaar je wat meer stress? Denk dan aan extra vitamine C, zoals rode paprika, broccoli of een kiwi. Wil je minder vlees eten? Dat kan! Vlees vervangen met de juiste voedingsstoffen heel goed mogelijk. Ik inspireer je, geef tips en laat je graag zelf ervaren hoe gemakkelijk gezond en lekker eten samen gaan.

We starten de dag gezamenlijk met een vers ontbijt. Iedere dag is anders, maar even verrassend! Gedurende deze reis bezoeken we ook een authentiek Italiaans stadje, een lokale markt en niet te vergeten nemen we een kijkje in de keuken van een biologische wijnproducent. We leren meer over de pure producten, maar gaan dit vooral ook al proevend zelf ervaren.

Tijdens de reis is voldoende ruimte om helemaal tot jezelf te komen bij het zwembad, een wandeling te maken door de mooie omgeving of net dat ene boek uit te lezen. De echte Italiaanse ontspannenheid ga je hier zeker ervaren!

In de namiddag starten we met een workshop en eindigen we samen met een heerlijk, zelf bereid, diner.

Meer informatie over deze reis? Klik dan op onderstaande link!

https://www.triptoscana.com/met-ellen-naar-toscane.html