Wayve Food – persoonlijke voedingsbegeleiding

Ben jij klaar met een dieet, wil jij ook terug naar de basis en ben je benieuwd welke groenten nu in het seizoen zijn en met welke kruiden deze goed combineren? Ben je toe aan inspiratie en meer afwisseling? Ga dan voor de persoonlijke voedingsbegeleiding van Wayve en ga voor een blijvend resultaat!

Met mijn maandelijkse persoonlijke voedingsplannen inspireer ik je, zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt gaan. Zonder dat het je extra tijd en geld kost, maar wel dat je lekker én voedzaam kunt eten! Aan de hand van een persoonlijke voedingsscan ontvang je persoonlijke speerpunten met tips en uitleg. Tijdens ons maandelijks persoonlijk contact is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan themaworkshops!

Wayve Food (€ 119,- per maand)

  • Persoonlijke eenmalige voedingsscan
  • Persoonlijk uitgebreid consult
  • Bijpraat-consult
  • Persoonlijk voedingsplan, gebaseerd op jouw speerpunten
  • Onbeperkt contact via Whatsapp

De persoonlijke speerpunten, tips, recepten en voedingsplannen ontvang je per e-mail. Het persoonlijk uitgebreid consult (digitaal) is 1x per maand en duurt circa 50 minuten. Het bijpraat-consult vindt telefonisch plaats en duurt ongeveer 15 minuten. Een uitbreiding van het persoonlijk contact is uiteraard op maat mogelijk.

Wil je meer weten? Ben je benieuwd naar mijn seizoens-voedingsplannen? Kijk dan ook bij abonnementen en tarieven en bij mijn werkwijze. Of stuur mij een bericht op 06 – 15 12 51 60 of email naar ellen@wayve.nl of vul het formulier in. Klik hier!