Samen met collega’s lekker in beweging en training en verminder het ziekteverzuim van jouw organisatie!

Bij meerdere organisaties geef ik wekelijks of tweewekelijks een hardloop- of bootcamptraining. Ik geef deze training vaak aan het einde van de dag. Wat mij iedere keer opvalt is dat de collega’s aan het begin van de training soms wat stilletjes zijn, waarop ik wel eens kan denken: het zal toch niet aan mij liggen?

Naarmate de training vordert verschijnt de glimlach, komt iedereen meer en meer in beweging en stijgt de gezonde onderlinge concurrentie. Beweging zorgt ervoor dat iedereen letterlijk en figuurlijk ‘loskomt’. En daar doe ik het voor. In mijn ogen zijn voeding en beweging de sleutelwoorden om het ziekteverzuim binnen organisaties te verminderen.

Maar dat niet alleen. Aangetoond is ook dat (matige) beweging goed is voor je lichaam en je hoofd. De vermoeidheid neemt af, stress vermindert, je humeur en je creativiteit stijgt en je laat de spanning van de werkdag achter je. Ik zie alleen maar plusjes van een training voor jouw organisatie.

Ik kan het iedere organisatie aanraden. Zeker nu blijkt dat het ziekteverzuim in ons land nog nooit zo hoog is geweest.

Zo geef ik ook wekelijks een hardlooptraining bij De Wever in Tilburg. Ben jij de volgende organisatie waar ik een training gericht op beweging mag verzorgen?

Ik kom graag met je in contact.

Gezonde groet, Ellen