Hardloopbegeleiding Zaltbommel en Den Bosch

Wil jij beginnen met hardlopen, ben je een recreatieve of professionele hardloper en ben je op zoek naar professionele hardloopbegeleiding op het gebied van hardlopen én voeding?

Hardloopbegeleiding op maat

Ontvang hardloopschema’s op maat, voedingsadvies op basis van seizoens-voedingsplannen, tips en recepten kom je echt verder!

Natuurlijk is het belangrijk dat hardlopen leuk is én blijft! Plezier hebben in het hardlopen, dat staat voorop! Je traint op je eigen tempo voor je eigen doel. Jij bepaalt jouw tempo. Ga je met tegenzin hardlopen? Dat is een keertje niet erg, maar uitgangspunt is dat het leuk moet zijn. Ervaar je vaker een negatief gevoel? Dan kijken we samen hoe we dat kunnen ombuigen naar een positieve ervaring. Dat kan zijn dat we een keertje samen gaan hardlopen, we passen je schema en/of je doel aan. Ook kan ik aandacht besteden aan je voedingspatroon. Soms kan dat ook een oorzaak zijn dat het even minder goed gaat.

Uitgangspunt is: jij bepaalt, maar ik ben wel jouw stok achter de deur!

Gratis open hardlooptraining

Naast het ontvangen van hardloopschema’s op maat kun je ook deelnemen aan gratis open hardlooptrainingen In Den Bosch. Ik organiseer deze trainingen maandelijks. Je kunt gratis deelnemen. Gezelligheid staat voorop. Tijdens de hardlooptraining inspireer en motiveer je anderen en zij zullen jou ook motiveren. Je gaat met nieuwe kennis en frisse energie naar huis. Klik hier voor de link naar de gratis open hardlooptraining.

De open hardlooptrainingen zijn in Den Bosch bij De Pettelaarse Schans. Het is mogelijk om gratis te parkeren.

Sportvoedingsadvies

Tijdens de hardlooptraining praat ik je ook graag bij over de leukste voedingsweetjes. De combinatie van gezonde voeding met hardlopen maakt dat je meer energie ervaart, zowel voor, tijdens, als na het hardlopen.

Ben je benieuwd wat je voorafgaand aan een training kunt eten? Een boterham? Een banaan? Allebei niet? Of heb je snel last van steken in je zij en ben je benieuwd wat een oorzaak kan zijn? Het is belangrijk om voor een hardlooptraining voldoende rust te nemen, zodat je lichaam tijdens het hardlopen voldoende energie beschikbaar heeft. Is dit niet het geval, dan is je lichaam bezig met de vertering. Gevolg: je ervaart buikpijn. Ook is het belangrijk om te kijken naar wat je eet voor een training. Vermijd peulvruchten, maar ook groenten zoals rode ui, gele ui, rode paprika en knoflook. Meer lezen over buikpijn tijdens het hardlopen? Lees dan hier mijn blog!

Ben je na een korte training al uitgeput en heb je geen energie meer voor de dag? Ben je benieuwd of voeding kan zorgen voor een beter herstel?
Kortom: ik geef je naast hardloopbegeleiding ook op een simpele en praktische manier voedingstips!

Wayve Food & Run

Hieronder zie je mijn programma Wayve Food & Run op een rijtje:
• Seizoens-voedingsplan met tips en recepten
• Persoonlijk hardloopschema, afgestemd op jouw doel
• Gezamenlijke hardlooptraining + onderdeel uitmaken van de Wayve-community
• Persoonlijk contact voor vragen en persoonlijke tips
• Onbeperkt contact via Whatsapp

De seizoens-voedingsplannen, de persoonlijke tips, recepten en hardloopschema’s op maat ontvang je per e-mail. Het persoonlijk contact (digitaal) is 1x per maand en duurt circa 20 minuten. Een uitbreiding van het persoonlijk contact is uiteraard op maat mogelijk.

De prijs is € 79,- per maand. De minimale hardloopbegeleiding is vier maanden.

Het is mogelijk om Wayve Food & Run uit te breiden met de volgende opties (per maand):
• Persoonlijke voedingsscan € 39,- (eenmalig)
• Persoonlijke tips en recepten € 29,-
• Persoonlijk voedingsplan € 59,-
• Extra recepten € 9,-
• Het bijwonen van themaworkshops € n.t.b.

Nieuwsbrief Wayve sportvoedingsadvies

De nieuwe nieuwsbrief van Wayve sportvoedingsadvies is uit! Lees de nieuwsbrief snel voor tips en uitleg!

In deze nieuwsbrief:

• Steken in je zij tijdens het hardlopen
• Vernieuwd! Wayve Food & Run
• Open hardlooptrainingen februari en maart 2023
• Sportvoedingstip: zoete aardappel met witlof

Interesse? Klik hier voor de directe link naar de nieuwsbrief!

Wil je meer weten over mijn voedingspraktijk in Zaltbommel en Den Bosch? Wil jij advies op het gebied van hardlopen & voeding en ben je op zoek naar hardloopbegeleiding op maat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Neem dan contact met mij op!

Gezonde groet, Ellen
Voedingsdeskundige Zaltbommel